Coaches

 

Doordat CoachMij.nu een geheel eigen manier van coachen toepast slagen zij erin om meer dan 93% van de cliënten klachtenvrij te laten uitstromen. De kracht van de door Roaric Schiffer ontwikkelde methodiek kenmerkt zich door een combinatie van interventietechnieken die elkaar versterken.

 

 ‘Het is een ontdekkingsreis die wij met elke cliënt weer bijzonder vinden - wij zijn elke dag

dankbaar voor het werk dat wij doen.’

 

 

Bij CoachMij.nu werken ervaren, gecertificeerde coaches die samen met Roaric hetzelfde gedachtegoed uitdragen. Wij hebben allen als doel om onze cliënten weer in hun eigen kracht te zetten. Door het oplossen van achterliggende problematiek krijgen onze cliënten weer zin in het leven. Wij leren onze cliënten hoe ze het beste in zichzelf naar boven kunnen halen.  

 


Roaric

Roaric is de eigenaar van de R2W group waar ook het succesvolle Return2Work en Recovered2work onder vallen. Hij is met zijn organisatie gestart omdat hij graag het verschil wil maken in het leven van zijn cliënten. Roaric is een gepassioneerde trainer/coach met meer dan 15 jaar ervaring met het coachen en trainen van groepen en individuen. Tijdens de coaching gesprekken kreeg hij regelmatig te horen dat mensen lang moesten wachten voor zij terecht konden bij de reguliere GGZ instellingen om hulp te krijgen bij uiteenlopende klachten. Ook merkte hij dat een groot deel van de cliënten door zijn begeleiding klachtenvrij werden.

Dit heeft hem doen besluiten om een alternatief te bieden voor mensen die moeten wachten op hulp of op een andere manier met hun problemen aan de slag willen: CoachMij.nu!

 

De kracht van de door Roaric ontwikkelde methodiek kenmerkt zich door een combinatie van interventietechnieken die elkaar versterken. Roaric vertaalt zijn eigen levenservaring naar CoachMij.nu; mensen  weer gelukkig te zien worden vanuit een vertrouwde en persoonlijke behandeling waar openheid de basis vormt is voor hem de kroon op het werk. 

 

Roaric is een gemotiveerd en zeer positief ingesteld persoon. Het enthousiasme waarmee Roaric elke nieuwe dag tegemoet lacht zorgt ervoor dat mensen in zijn omgeving ook gemotiveerd raken om aan de slag te gaan. Dit is dan ook één van zijn sterke kanten: niet bij de pakken neer zitten, maar altijd, met een lach op je gezicht, naar het positieve blijven kijken.