Waar staan wij voor?

Laagdrempelig

CoachMij.nu biedt geen standaard groepstherapie; niet bij elkaar zitten en je problemen bespreken, maar aan je problemen werken!

Een kleine gebeurtenis, een ogenschijnlijk niet belangrijke gebeurtenis, kan je leven flink op z’n kop gooien. Toegeven dat je hulp nodig hebt is vaak de grootste stap. Dat weten wij bij CoachMij.nu heel goed!

Succesvol

Met een slagingspercentage van 93% biedt CoachMij.nu een behandeling aan die uniek én doeltreffend is.


Doeltreffend

In 6 sessies jezelf terugvinden. Geen praatgroep, geen jaar ‘vast zitten’ aan therapie, maar interactief aan de slag met de nieuwste technieken om psychische problemen op te lossen. De zeer hoge mate van doeltreffendheid van de technieken is wetenschappelijk aangetoond. In een kortdurend traject ruim je negatieve gebeurtenissen uit het verleden op en krijg je de handvatten om in de toekomst zelf met tegenslagen om te gaan.

Vertrouwen

Vertrouwen is bij CoachMij.nu heel belangrijk. Om het vertrouwen van onze cliënten te laten groeien vinden wij het belangrijk dat er open en authentiek gehandeld wordt waarbij een persoonlijke aanpak aan de basis staat. We zijn allemaal mensen, maken allemaal dingen mee. Als we positieve leerervaringen trekken uit de gebeurtenissen die we meemaken, maakt ons dat als mens sterker en geeft ons zelfvertrouwen en eigenwaarde. Bij CoachMij.nu gebruiken de coaches hun eigen levenservaring en gaan daadwerkelijk in contact met elke cliënt, om zo een solide vertrouwensband op te bouwen.

Zonder wachttijd

Als je de stap gezet hebt en hulp zoekt, wil je het liefst ook direct geholpen worden. Het idee dat je dan nog maanden moet wachten is voor veel mensen al een drempel om het achterwege te laten. Het is voor  sommige mensen zelfs zo dat de problemen groter worden als hulp te lang op zich laat wachten. Daarom kun je bij CoachMij.nu snel van start met je traject. Geen ellenlange wachtlijsten, niet meerdere intakesessies om een anamnese te maken. Je krijgt 1 intakegesprek en hoort gelijk of er een match is.