Het voortijdig opmerken van signalen van een aankomende burn-out, stress, angsten en/of paniek is voor alle betrokkenen belangrijk; hierdoor kan erger voorkomen worden. Het beoogde doel is een significant lager ziekteverzuim onder het personeel en betere prestaties.

Maar ook medewerkers die ziek thuis zitten hebben baat bij een coaching traject om zo weer sneller terug te keren op de werkvloer.

 

CoachMij.nu verzorgt coaching trajecten voor bedrijven waarbij de nadruk ligt op persoonlijke ontwikkeling en uitvalpreventie. Door middel van korte coaching trajecten komen medewerkers meer in hun kracht te staan. Dit leidt er toe dat medewerkers gemotiveerder worden, hun eigen krachten in gaan zien en dat uitval verminderd.

Tevens leren werknemers inzicht te krijgen in hun problemen, inzicht in de dingen waar zij tegen aan lopen en leren zij vooral ook hoe zij problemen aan kunnen pakken, de situatie kunnen omdraaien.  

 

Bij CoachMij.nu werken wij met diverse technieken, zoals NLP, IEMT, Time Line Therapy (TLT), Systemisch werk, Psych-K en een gezonde dosis humor.


Welke diensten bieden wij aan?

Medische interventies

Burn-out preventie

Begeleiding op de werkvloerVoor meer informatie of een vrijblijvende offerte kunt u contact met ons opnemen.